Csatlakozz hozzánk!
Mindenhol ott vagyunk, ahol te is.
Mindannyian különböző személyiséggel rendelkezünk, de munkavállalóinkkal és vásárlóinkkal egy érték biztosan közös bennünk: a sport iránti szenvedély. Igyekszünk biztosítani, hogy a munka mellett erre is legyen lehetőség: szoros partnerkapcsolatban állunk sportcentrumokkal, ahol munkavállalóink kedvezményesen vagy ingyen sportolhatnak.
ÉRTÉKELJÜK A KEZDEMÉNYEZÉSEKET
Egy ekkora méretű rendszert nem lehet csupán felülről hozott döntésekkel irányítani, ezért a Decathlonnál bármilyen pozícióban is vagy, fontos a véleményed. Mindenki aktív szerepet játszik a fejlődésünkben, valamint új termékek és szolgáltatások létrehozásában. Az ötletek megosztása és a vélemények kifejezése a mi vállalatunknál nemcsak egy lehetőség, hanem elvárás is, mert abban hiszünk, hogy a kollektív gondolkodás visz minket előre.
FELELŐSSÉGET ADUNK
A Decathlonnál nagyon hamar önállóvá válsz, és egyben felelősséggel is felruházunk. Sokszor mondjuk, hogy áruházaink részlegvezetői „saját boltjukat” vezetik. A döntések meghozatalában segítünk, ugyanakkor fontos, hogy mindenki megtanulja, hogyan vezessen egy csapatot, és hogyan fejlessze tevékenységeit teljesen önállóan.
EGY CÉG, AMELY MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ
A Decathlonnál úgy gondoljuk, hogy a sikerhez a határozottság, a szorgalom, a céltudatosság és a sport iránti szenvedély szükséges. Hátrányos helyzeted - bármiből adódjon is az - nem állhat karriered útjába. A nemzetközi Decathlon 2000 óta indít kezdeményezéseket, amelyek a fogyatékkal élők beilleszkedését célozzák. Minden évben több tucat fogyatékkal élő, elismert sportrajongó csatlakozik áruházainkhoz, logisztikai csapatunkhoz és központjainkba.
Amit elérhetsz nálunk:
A karriered elsősorban Rajtad múlik
A Decathlonnál 350 szakma közül választhatsz, és csak a fantáziád szabhat határt a pályafutásodnak. Magyarországon a jelenleg nálunk dolgozó 200 részlegvezető harmada kezdett eladóként. Az ügyvezető igazgató, kereskedelmi igazgató, pénzügyi és logisztikai vezető és az áruház igazgatók mind magyarok, és mind eladóként vagy részlegvezetőként kezdtek nálunk!
Miért több számomra a Decathlon egy hétköznapi munkahelynél?
Mert itt munkavállalóként, bármilyen munkakörben dolgozzunk is, nap mint nap döntéseket hozhatunk és önálló kezdeményezésekkel állhatunk elő. A Decathlonnál megadatik a lehetőség arra, hogy az ember vezetőként saját maga válassza ki csapatát és álljon elő olyan új ötletekkel, amelyek a legjobban szolgálják csapata kollektív és egyéni fejlődését. Ebben a gyorsan változó gazdasági környezetben szabad, sőt, kell is új megoldásokat életbe léptetni vásárlóink profi kiszolgálása érdekében. A Decathlonnál töltött 10 évem alatt megtapasztalhattam, hogy ez a cég mindent megtesz dolgozói elégedettségéért és egyéni boldogságáért. Ha rajongója vagy a sportoknak, szívesen veszed magad körbe különböző emberekkel és nyitott vagy az új kihívásokra, akkor itt a helyed!

Cserhalmi Zsolt
áruház igazgató, India
21 évesen, tanulmányaim mellett kezdtem a Decathlonnál dolgozni, pályakezdőként, mint részmunkaidős eladó. Ma, 7 évvel később, raktárigazgatóként egy 180 főt alkalmazó egységért felelek. Az, hogy tudtam élni a cég által nyújtott fejlődési lehetőséggel azt eredményezte, hogy folyamatosan nagyobb és nagyobb felelősséget kaphattam. Ráadásul mindezt egy remek csapatban tehetem, és ez nap mint nap megerősít abban, hogy jó helyen vagyok.

Szalai Sándor
regionális raktárigazgató, Hatvan