Kedves Leendő Kolléga!

Üdvözöllek az oldalon, örülök, hogy érdeklődsz a cégünknél található lehetőségekről! Engedd meg, hogy egy pár szóban bemutassam vállalatunkat, valamint a magyarországi sportpiacon betöltött szerepét.

A Decathlon a világon a második, Európában a legnagyobb sportszerkereskedő vállalat. Magyarországon 2005-ben nyitottuk első áruházunkat, és 2008 óta piacvezetők vagyunk. Saját márkás termékeinket egyre többen ismerik világszerte, ár-érték arányukkal hamar vásárlóink kedvenceivé váltak. Áruházaink nemcsak puszta kereskedelmi egységek, hanem nagyon sok család találkozóhelyei, második számú játszóterei is.
„Elérhetővé tesszük a sportolás örömét a lehető legtöbb ember számára” – ezért a célért dolgozunk a Decathlonnál világszerte 80 000-en, Magyarországon 1500-an, nap mint nap.
A Decathlonnál dolgozni sok mindent jelent: felelősséget, karrierlehetőségeket, változatos munkaköröket, belső fejlődési lehetőségeket – hogy csak a legfontosabbakat említsem. 24 működő áruházunk élén 24 olyan igazgató áll, akik áruházi részlegvezetőként kezdték nálunk karrierjüket, néhányan közülük eladóként. Jelenleg is több olyan munkavállalónk van, akik egy hosszabb-rövidebb magyarországi pályafutás után az anyavállalatnál vagy valamelyik külföldi leányvállalatnál helyezkedtek el (Franciaországban, Németországban, Svájcban...) különböző pozíciókban. Ahogy mások is, mi is sokat kérünk, de sokat is adunk munkavállalóinknak.

A Decathlont, mint az ország egyik legjobb munkahelyét már a cégen kívül is elismerik: 2018-ban zsinórban negyedszer vettük át a Legjobb Munkahelynek járó díjat. Az Aon Hewitt 95 cég közel 50 ezer dolgozóját kérdezte meg arról, hogyan érzik magukat a munkahelyükön.
Az elmúlt években mind kereskedelmi, mind humán szempontból folyamatos fejődést produkál a vállalat, és a terveket látva kijelenthető: a csúcs még nagyon messze van. Remélem, hogy a jövőben akár vásárlóként, akár munkatársakként találkozunk valamelyik magyarországi Decathlon áruházban!
Üdvözlettel:

Diego Rango d’Aragona
A Decathlon Magyarország ügyvezető igazgatója
Még többet a Decathlonról