Kedves Leendő Kolléga!

Üdvözöllek az oldalon, örülök, hogy érdeklődsz a cégünknél található lehetőségekről! Engedd meg, hogy egy pár szóban bemutassam vállalatunkat, valamint a magyarországi sportpiacon betöltött szerepét.

A Decathlon a világon a második, Európában a legnagyobb sportszerkereskedő vállalat. Magyarországon 2005-ben nyitottuk első áruházunkat, és 2008 óta piacvezetők vagyunk. Saját márkás termékeinket egyre többen ismerik világszerte, ár-érték arányukkal hamar vásárlóink kedvenceivé váltak. Áruházaink nemcsak puszta kereskedelmi egységek, hanem nagyon sok család találkozóhelyei, második számú játszóterei is.
„Elérhetővé tesszük a sportolás örömét a lehető legtöbb ember számára” – ezért a célért dolgozunk a Decathlonnál világszerte 60000-en, Magyarországon közel 1000-en, nap mint nap.
A Decathlonnál dolgozni sok mindent jelent: felelősséget, karrierlehetőségeket, változatos munkaköröket, belső fejlődési lehetőségeket – hogy csak a legfontosabbakat említsem.
Ezt a következőkkel támasztanám alá: 2005-ös indulásunk óta a cég kinevelte új felső vezetését, mely immár teljes egészében magyar tehetségekből áll.

Tizenhét működő áruházunk élén tizenhét olyan igazgató áll, akik áruházi részlegvezetőként kezdték nálunk karrierjüket, hatan közülük eladóként. Jelenleg is kilenc olyan munkavállalónk van, akik egy hosszabb-rövidebb magyarországi pályafutás után valamelyik külföldi leányvállalatnál helyezkedtek el (Franciaországtól kezdve, Németországon át, egészen Oroszországig) különböző pozíciókban. Ahogy mások is, mi is sokat kérünk, de sokat is adunk munkavállalóinknak.

Az elmúlt években mind kereskedelmi, mind humán szempontból folyamatos fejődést produkál a vállalat, és a terveket látva kijelenthető: a csúcs még nagyon messze van. Remélem, hogy a jövőben akár vásárlóként, akár munkavállalóként találkozunk valamelyik magyarországi Decathlon áruházban!

Üdvözlettel:

Pósfai Gábor
A Decathlon Magyarország ügyvezető igazgatója
Még többet a Decathlonról